torstai 9. syyskuuta 2021

Työharjoittelu: MetsäHUB 2021

Perjantaina 3.9.2021 vietettiin Tammelassa Saaren kansanpuistossa MetsäHUB-tapahtumaa, jonka teemana oli tänä vuonna työhyvinvointi. MetsäHUBin idea on tarjota mahdollisuus etätyöhön ja verkostoitumiseen luonnon keskellä. MetsäHUBia vietettiin viime perjantaina neljättä kertaa.

Maisema järvestä ja metsästä korkealta kuvattuna


Päivän ohjelmassa oli aamulla työhyvinvointiseminaari, jossa oli puhujavieraana työyhteisövalmentaja Jyri Pulkkinen sekä luontolähettiläs Mikko "Peltsi" Peltola. Tehtävänäni MetsäHUBin aikana oli haastatella Peltsiä luennon aiheista ja yleisesti työhyvinvoinnista. Tämän haastattelun pohjalta kirjoitin artikkelin Mainostoimisto Kuken blogiin. Artikkelin pääteemana oli "Peltsin viisi vinkkiä työhyvinvointiin".

Päivän ohjelmassa oli myös vierailu Saaren kansanpuistossa sijaitsevassa Kaukolanharju näkötornissa. Näkötorni on rakennettu 1900-luvun alkupuolella, ja on edelleen pystyssä Kaukolanharjun laella. Mahtavia maisemia etätyöpäivän lomaan!

Kaukolanharjun näkötorni juurelta kuvattuna

Työpäivän aikana jouduin (pääsin) myös valokuvaamaan iltapäivän aktiviteetteja, kuten suppailua ja melontaa. Päivän aikana oli myös mahdollisuus saunoa perinnesaunassa, joka sijaitsee Saaren kansanpuistossa. Sauna tarjosi mielettömät löylyt ja uimavesikin oli virkistävää.

Kuvassa käsi pitää kameraa, jolla on valokuvattu

Kaikenkaikkiaan päivä oli mielenkiintoinen ja tarjosi virkistävää vaihtelua toimistotyölle. Sain myös mieleenpainuvia kokemuksia erilasiesta työyhteisöstä ja itselle vieraammista työtehtävistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Työharjoittelu: Näyttö

Myymäläharjoittelun näyttö on kaksiosainen, ja siihen kuuluu sekä esillepanon että kampanjan tekeminen. Näyttötöiksi valitsin joulukuun vaih...