maanantai 6. syyskuuta 2021

Työharjoittelu: Mainostoimisto Kuke

Elokuun puolivälissä aloitin graafisen suunnittelun työharjoitteluni salolaisessa Mainostoimisto Kukessa. Harjoittelujakson on tarkoitus kestää lokakuun lopulle.

Harjoittelun aikana pääsen näkemään monipuolisesti mainostoimiston arkea, ja seuraamaan eri alan ammattilaisia työssään, sekä tekemään yhteistyötä heidän kanssaan erilaisten projektien ja tehtävien tiimoilta. Mainostoimiston arjessa tehtäviini kuuluu uutiskirjeen toimittaminen ja somesisältöjen tuottamiseen osallistuminen. Saan harjoittelun aikana myös pari omaa asiakasprojektia, joista toinen liittyy visuaalisen ohjeiston luomiseen ja toinen logon suunnitteluun. 

Harjoittelun kolmannella viikolla olen päässyt jo hyvin kiinni työtehtäviin, ja saanut ensikosketuksen asiakaspalavereihin, niin paikanpäällä toimistolla kuin etänäkin. Työtehtäviin on tähän mennessä kuulunut tekstisuunnittelua, kuvanmuokkausta Photoshopilla ja graafiseen ohjeistoon tutustumista sekä visuaalisen ohjeiston kasaamisen aloittelua. Tässä kohtaa jään innolla odottamaan mitä kaikkea harjoittelu tarjoaa opittavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Työharjoittelu: Näyttö

Myymäläharjoittelun näyttö on kaksiosainen, ja siihen kuuluu sekä esillepanon että kampanjan tekeminen. Näyttötöiksi valitsin joulukuun vaih...