keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Toiminta digitaalisessa ympäristössä: Excel, Word ja PowerPoint

Excel

Microsoft Excel on laskentataulukko-ohjelma, jonka avulla voi helposti luoda laskentataulukkoja sekä erilaisia laskutoimituksia. Excelillä on myös helppo luoda taulukkomuotoisia tilastoja, sekä erilasia kaavioita kuvaamaan tilastoja. Excel on osa Microsoft Office- pakettia. 


Word

Microsoft Word on tekstinkäsittelyohjelma, jolla voi luoda tekstisisältöisiä asiakirjoja. Asiakirjoihin voi sisällyttää myös esimerkiksi kuvia sekä taulukoita ja kaavioita. Word on maailmanlaajuisesti paljon käytetty ohjelma, jota käyttävät monet yritykset ja oppilaitokset. Word kuuluu Microsoft Office- pakettiin.



PowerPoint

Microsoft PowerPoint on esitysgrafiikkaohjelma, jonka avulla luodaan erilaisia visuaalisia esityksiä. Esitykset koostuvat dioista, jotka voivat sisältää tekstiä, taulukoita, kuvaa, videota ja ääntä. Dioja voi myös animoida. Myös PowerPoint on osa Microsoft Office-pakettia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Työharjoittelu: Näyttö

Myymäläharjoittelun näyttö on kaksiosainen, ja siihen kuuluu sekä esillepanon että kampanjan tekeminen. Näyttötöiksi valitsin joulukuun vaih...